nieuws

Aspergekroket

Horeca

Nu het aspergeseizoen volop bezig is, is de aspergekroket van Laan Snacks ook weer volop verkrijgbaar. Deze kroket bestaat uit een romige ragout met verse asperges, snippertjes gekookte ham en stukjes ei. De aspergekroketten (80 gram) zijn verpakt per 21 stuks. Dit seizoensproduct is nog tot week 27 verkrijgbaar bij uw diepvriesgrossier. Voor een gratis […]

Nu het aspergeseizoen volop bezig is, is de aspergekroket van Laan Snacks ook weer volop verkrijgbaar. Deze kroket bestaat uit een romige ragout met verse asperges, snippertjes gekookte ham en stukjes ei.

De aspergekroketten (80 gram) zijn verpakt per 21 stuks. Dit seizoensproduct is nog tot week 27 verkrijgbaar bij uw diepvriesgrossier. Voor een gratis toonbankdisplay kunt u contact opnemen met de leverancier van dit product.

Informatie: Cold Food, Oostzaan, tel. (075) 642 91 91

Reageer op dit artikel