nieuws

Betaalmunten te huur

Horeca

In het artikel ‘Betaalmunten steeds populairder’ in dit blad van 3 mei jl. beschreven we de mogelijkheden van betalen met plastic geld. Behalve munten met eigen opdruk kopen, blijkt ook het huren van plastic munten een mogelijkheid. Volgens Suzanne Damen van Sam Coin in Eindhoven is dit aanzienlijk goedkoper dan munten laten maken. Bestellingen vanaf […]

In het artikel ‘Betaalmunten steeds populairder’ in dit blad van 3 mei jl. beschreven we de mogelijkheden van betalen met plastic geld. Behalve munten met eigen opdruk kopen, blijkt ook het huren van plastic munten een mogelijkheid.

Volgens Suzanne Damen van Sam Coin in Eindhoven is dit aanzienlijk goedkoper dan munten laten maken. Bestellingen vanaf 1000 stuks worden los of kant-en-klaar in een sorteerbak bij de horecaondernemer bezorgd. Kosten €12,50 per 1000 stuks los in een zak, omgerekend net iets meer dan een eurocent per stuk.

Voor informatie: Sam Coint, Eindhoven. Tel. (040) 211 52 31. www.samcoin.nl.

Reageer op dit artikel