nieuws

Chips voor menu of snack

Horeca

Aan de American Specialties range van LambWeston is een nieuwe aardappelvariant toegevoegd: de crispy sliced chips. Dit zijn dun gesneden handgemaakte chips, leverbaar met of zonder aardappelschil. Omdat ze dun gebakken worden, blijven ze knapperig en proeft men meer aardappel, aldus de leverancier. Ze zijn als toevoeging op de menu’s of als bijproduct te serveren. […]

Aan de American Specialties range van LambWeston is een nieuwe aardappelvariant toegevoegd: de crispy sliced chips. Dit zijn dun gesneden handgemaakte chips, leverbaar met of zonder aardappelschil.

Omdat ze dun gebakken worden, blijven ze knapperig en proeft men meer aardappel, aldus de leverancier. Ze zijn als toevoeging op de menu’s of als bijproduct te serveren. En als u ze met dipsauzen serveert, vormen ze de basis voor een lekker tussendoortje.

Informatie: LambWeston/Meijer, Kruiningen, tel. (0113) 39 49 55 of www.lambweston.com

Reageer op dit artikel