nieuws

Concentraat

Horeca

Cetraco heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld voor Vitality, het vruchtensap dat als een concentraat wordt aangeleverd uit het zonnige Florida. 0,8 liter concentraat zit in een reclyclebare plastic verpakking, de Smart Pak geheten. Door de dop te openen is de verpakking met water aan te vullen tot vier liter vruchtensap.De Smart Pak bespaart voorraadruimte en […]

Cetraco heeft een nieuwe verpakking ontwikkeld voor Vitality, het vruchtensap dat als een concentraat wordt aangeleverd uit het zonnige Florida. 0,8 liter concentraat zit in een reclyclebare plastic verpakking, de Smart Pak geheten.

Door de dop te openen is de verpakking met water aan te vullen tot vier liter vruchtensap.De Smart Pak bespaart voorraadruimte en vermindert het afval. Verkrijgbaar zijn jus d’orange, roze grapefruitsap, appelsap en multi-vitaminesap. De firma levert onder meer aan hotels, partycentra en cateringbedrijven.

Voor informatie: Cetraco, Eindhoven. Tel. (040) 291 69 16.

Reageer op dit artikel