nieuws

Dorstlesser

Horeca

Frezz is een nieuwe combinatie van een vruchten-, fris- en zuiveldrank. Het beetje koolzuur maakt van Frezz een echte dorstlesser, terwijl het tikkie zuivel voor een zachte smaak zorgt. Er zijn twee smaken: appel en wilde bessen. Frezz is verkrijgbaar in een kleurrijke longneck en in een slimline blikvariant.Campina ondersteunt de introductie in de horeca […]

Frezz is een nieuwe combinatie van een vruchten-, fris- en zuiveldrank. Het beetje koolzuur maakt van Frezz een echte dorstlesser, terwijl het tikkie zuivel voor een zachte smaak zorgt.

Er zijn twee smaken: appel en wilde bessen. Frezz is verkrijgbaar in een kleurrijke longneck en in een slimline blikvariant.Campina ondersteunt de introductie in de horeca met een promotiepakket met onder andere T-shirts, tafelkaarten en viltjes. De promotieslogan is ‘Keep cool, stay Frezz’. Na Fruitzuivel Orange en Tropical is Frezz het tweede drankje dat Campina dit jaar op de markt brengt voor de horeca.

Voor informatie: Campina Foodservice, Best. Tel. (0499) 33 68 42.

Reageer op dit artikel