nieuws

Extra zitplaatsen

Horeca

Bij onverwachte drukte tovert u met de Foldtable in korte tijd extra zitplaatsen voor binnen of buiten op het terras. De Foldtable bestaat uit een tafel met twee banken aaneen en is inklapbaar. Speciaal voor de cafetariasector is een transportsysteem ontwikkeld, waarmee u op een karretje, dat door een gewone deur past, zo’n 16 tot […]

Bij onverwachte drukte tovert u met de Foldtable in korte tijd extra zitplaatsen voor binnen of buiten op het terras. De Foldtable bestaat uit een tafel met twee banken aaneen en is inklapbaar.

Speciaal voor de cafetariasector is een transportsysteem ontwikkeld, waarmee u op een karretje, dat door een gewone deur past, zo’n 16 tot 32 zitplaatsen uit de berging haalt. De tafel is snel in of uit te klappen en biedt plaats aan acht personen. Het tafelblad en de zitbanken zijn gemaakt van watervast berkenmultiplex en het onderstel is van kunststof. Ingeklapt is de Foldtable 11 centimeter hoog.

Informatie: Camiel & Sax, Den Hout, tel. (0162) 45 31 61 of www.foldtable.nl

Reageer op dit artikel