nieuws

Garnalen kroket

Horeca

De Amsterdamse Hollandse garnalen croquet van Exellent is nieuw in het assortiment van ‘Amsterdamse Croquetten’. Deze nieuwe kroket is volgens een klassiek recept samengesteld, een romige ragout verrijkt met 20% Hollandse garnalen. Volgens de leverancier geeft de unieke paneerwijze een aparte bite aan de kroketten. De garnalenkroket is geschikt om als tussendoortje te eten, maar […]

De Amsterdamse Hollandse garnalen croquet van Exellent is nieuw in het assortiment van ‘Amsterdamse Croquetten’. Deze nieuwe kroket is volgens een klassiek recept samengesteld, een romige ragout verrijkt met 20% Hollandse garnalen.

Volgens de leverancier geeft de unieke paneerwijze een aparte bite aan de kroketten. De garnalenkroket is geschikt om als tussendoortje te eten, maar laat zich ook goed bij een luxe lunchgerecht met bijvoorbeeld gefrituurde peterselie goed smaken. In een verpakking zitten 20 kroketten á 80 gram.

Informatie: Excellent Food & Snacks, Heerhugowaard, tel. (072) 571 93 31

Reageer op dit artikel