nieuws

IJsdesserts om te sparen

Horeca

Michielan ijsspecialiteiten van Combi-Frost zorgen voor een blijvende herinnering aan uw eetgelegenheid. Michielan bestaat uit een Italiaans ijsdessert, verpakt in een duurzame verpakking van glazen, kopjes, bekers en soepkommen. Deze mogen uw gasten na afloop mee naar huis nemen. Om het verzameleffect te stimuleren, zijn er verschillende bekers om te sparen. De decors op de […]

Michielan ijsspecialiteiten van Combi-Frost zorgen voor een blijvende herinnering aan uw eetgelegenheid. Michielan bestaat uit een Italiaans ijsdessert, verpakt in een duurzame verpakking van glazen, kopjes, bekers en soepkommen.

Deze mogen uw gasten na afloop mee naar huis nemen. Om het verzameleffect te stimuleren, zijn er verschillende bekers om te sparen. De decors op de gewone bekers wisselen daarom ook steeds, zodat uw gasten regelmatig nieuwe bekers krijgen. U kunt nu een proefdoos bestellen tegen actieprijzen.

Informatie: Combi-Frost, Zelhem, tel. (0314) 36 32 64.

Reageer op dit artikel