In hoogte verstelbaar

E-line 700 is de naam van de nieuwe kook-, bak- en braadlijn van Hegro. De firma uit Woerden zegt met deze serie professionele oplossingen te bieden voor de keukens van horeca- en cateringbedrijven. Kenmerkend is het hygiënische ontwerp volgens de HACCP-normen. Alle apparatuur is naadloos in het blad aangebracht. Bacterievorming en vetlekkage tussen los tegen

E-line 700 is de naam van de nieuwe kook-, bak- en braadlijn van Hegro. De firma uit Woerden zegt met deze serie professionele oplossingen te bieden voor de keukens van horeca- en cateringbedrijven.

Kenmerkend is het hygiënische ontwerp volgens de HACCP-normen. Alle apparatuur is naadloos in het blad aangebracht. Bacterievorming en vetlekkage tussen los tegen elkaar geplaatste apparaten is hiermee uitgesloten. Het reinigen van het blad gaat zo gemakkelijker, evenals van de vloer eronder, omdat keukenattributen op het open opbergrek eronder zijn te plaatsen.Arbo-technisch voldoet de E-line aan de gestelde normen; hij is namelijk in hoogte verstelbaar, zodat iedere kok z’n eigen ideale werkhoogte kan instellen. In te bouwen zijn onder andere een kookunit (gas of elektra), bakplaat, friteuse, bain-marie, spoelbak, kruiden- en lepelrek en een fritesvergaarbak. Op verzoek zijn afwijkende indelingen c.q. afmetingen mogelijk.

Voor informatie: Hegro, Woerden. Tel. (0348) 41 31 97.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.