nieuws

Ingrijpende verbouwing hotel ‘Des Indes’ in Den Haag

Horeca

Het vijfsterrenhotel ‘Des Indes’ in Den Haag wordt eind dit jaar ingrijpend verbouwd. De horecagelegenheid, gelegen in het centrum van de hofstad, wil zich richten op een bredere doelgroep.

Lydia Nieuwdorp, sales en marketing-manager van Des Indes, spreekt van een ingrijpende verbouwing. ‘Er blijft geen kamer hetzelfde. Het restaurant, dat zich nu op de begaande grond bevindt, verhuist naar de kelder. Het krijgt een opening aan de Denneweg, waar meerdere horecabedrijven zijn gevestigd. Hierdoor kunnen gasten direct naar het restaurant en hoeven ze niet meer langs de receptie.’

Des Indes krijgt een modernere uitstraling. ‘Kunstenaar Jacques Garcia neemt de hele zaak onderhanden. In de kelder komt een zwembad, een fitnessruimte en een sauna. Van een vijfsterrenhotel gaan we naar een vijfsterrenplushotel.’

Het gevolg van de verbouwing is dat het bedrijf in de tweede helft van het jaar een paar weken dicht gaat. ‘Het zal niet meer dan drie à vier weken zijn. Wanneer het exact dicht gaat, is nu nog niet bekend. Nog niet alle vergunningen zijn binnen, zodat we nog niet precies weten wanneer de verbouwing start. In de periode dat we gesloten zijn, brengen we gasten onder bij collega-hotelondernemers.’

Meer bouwplannen in de horecabranche.

Reageer op dit artikel