nieuws

Koffiepresentatie

Horeca

De koffielikeur Café Marakesh komt met twee nieuwe varianten, Vanilla en Amaretto. Uto Nederland presenteert ze als een concept dat specifiek op de horeca is gericht. ‘Met dit pakket kunnen ondernemers zich bij de presentatie van koffie onderscheiden van de concurrent’, zegt brandmanager Iris Heuvelman. ‘Bovendien is de marge aantrekkelijk.’ De likeursmaken Vanilla en Amaretto […]

De koffielikeur Café Marakesh komt met twee nieuwe varianten, Vanilla en Amaretto. Uto Nederland presenteert ze als een concept dat specifiek op de horeca is gericht.

‘Met dit pakket kunnen ondernemers zich bij de presentatie van koffie onderscheiden van de concurrent’, zegt brandmanager Iris Heuvelman. ‘Bovendien is de marge aantrekkelijk.’ De likeursmaken Vanilla en Amaretto zitten in 50 cl-flessen.

Voor informatie: Uto Nederland, Schiedam. Tel. (010) 409 10 00.

Reageer op dit artikel