nieuws

Make it, shake it

Horeca

Met de Friso shaker van Friesland Madibic maakt uw klant zijn eigen milkshake. Want volgens de producent vinden uw klanten het leuk om hun eigen milkshake te maken. U maakt zelf eerst een neutrale milkshake. Vervolgens kiest uw klant één van de drie smaaksiropen, die verpakt zijn in losse zakjes. Zakje open, siroop toevoegen, deksel […]

Met de Friso shaker van Friesland Madibic maakt uw klant zijn eigen milkshake. Want volgens de producent vinden uw klanten het leuk om hun eigen milkshake te maken.

U maakt zelf eerst een neutrale milkshake. Vervolgens kiest uw klant één van de drie smaaksiropen, die verpakt zijn in losse zakjes. Zakje open, siroop toevoegen, deksel erop en shaken maar. De drie smaken waaruit uw klant kan kiezen zijn sinaasappel/mandarijn, bosvruchten en cappuccino. Friso shaker is verpakt in een totaalpakket van kleurrijke milkshakebekers, lekdichte deksel, een display met zakjes siroop, milkshakemix en promotiemateriaal.

Informatie: Friesland Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040) 299 01 11 of madibic@fcdf.nl

Reageer op dit artikel