nieuws

Mobiel bruin café te huur

Horeca

Een bruin café, wasstraat of keuken huren. Dat is mogelijk bij de Dordtse Bazar Verhuur. Dit verhuurbedrijf van Wil en Thea Meijer zet hiervoor geprefabriceerde zeecontainers in met een afmeting van 6 x 2,5 meter. De mobiele horecabedrijven zijn op iedere locatie te plaatsen en bieden een creatieve oplossing in vele situaties. Door de lange […]

Een bruin café, wasstraat of keuken huren. Dat is mogelijk bij de Dordtse Bazar Verhuur. Dit verhuurbedrijf van Wil en Thea Meijer zet hiervoor geprefabriceerde zeecontainers in met een afmeting van 6 x 2,5 meter. De mobiele horecabedrijven zijn op iedere locatie te plaatsen en bieden een creatieve oplossing in vele situaties.

Door de lange zijde van de container over een lengte van 4 meter open te klappen, ontvouwt zich een authentieke bruine kroeg. Ideaal voor openingen, recepties of een extra aanvulling op een besloten feest. De huurprijs van een bruin café is €1250,- voor vier dagen, exclusief de kosten van het vervoer.De keukencontainer beschikt standaard over vaste apparatuur. Tevens is er een wand met vijf flexibele units die naar eigen wens in te delen zijn, bijvoorbeeld friteuses, bain-marie, bakplaat etc. Er is keuze om te werken op krachtstroom of met propaangas. In te zetten als vervanging van de huidige keuken tijdens een verbouwing, als aanvulling op de eigen keuken tijdens topdrukte, catering voor grote gezelschappen op locatie of een keuken voor evenementen.De wasstraatcontainer bestaat uit twee bedrijfsvaatwasmachines met een doorschuifsysteem, inclusief aan- en afvoertafels. Het spoelgedeelte bestaat uit twee spoelbakken, een handdouche en een 50 liter boiler.

Voor informatie: Dordtse Bazar Verhuur, Rotterdam. Tel. (010) 482 42 61. www.dordtsebazarverhuur.nl.

Reageer op dit artikel