nieuws

Nieuws onder de zon!

Horeca

Johma breidde het assortiment broodjes, sandwiches en wraps uit met twee nieuwe introducties: Oliviades broodjes & sandwiches en de Johma wraps. De Oliviades broodjes zijn verkrijgbaar met pestoham–olijvenspread, pastrami–roomkaas en zalm-graved lax dressing. De sandwiches zijn er met lamsham–tzaziki, gegrilde groente-olijvenspread en tonijn–gegrilde courgette. De broodjes en sandwiches zijn beide bereid met olijfolie. De wraps […]

Johma breidde het assortiment broodjes, sandwiches en wraps uit met twee nieuwe introducties: Oliviades broodjes & sandwiches en de Johma wraps.

De Oliviades broodjes zijn verkrijgbaar met pestoham–olijvenspread, pastrami–roomkaas en zalm-graved lax dressing. De sandwiches zijn er met lamsham–tzaziki, gegrilde groente-olijvenspread en tonijn–gegrilde courgette. De broodjes en sandwiches zijn beide bereid met olijfolie. De wraps zijn gerestyled. Naast een tweetal nieuwe recepturen is ook de verpakking vernieuwd. De wraps zijn verkrijgbaar in de volgende smaakstellingen: kebab-tzaziki, Thaise kip en zalm-ei. De nieuwe recepturen zijn ook geschikt voor de magnetron.

Informatie: Johma Nederland bv, Losser, tel. (053) 537 34 00

Reageer op dit artikel