nieuws

Saladebakken

Horeca

Veriplast International introduceert een nieuwe serie glasheldere saladebakken, gemaakt van PET-kunststof. De reeks is goed bruikbaar in het catering- en saladesegment. Alle saladebakken zijn onbreekbaar, bestand tegen oliën en vetten en stapelbaar. De deksels, verkrijgbaar met en zonder combibestek, zijn volgens de fabrikant volledig lekvrij. Er zijn zes uitvoeringen met een inhoud van 325 tot […]

Veriplast International introduceert een nieuwe serie glasheldere saladebakken, gemaakt van PET-kunststof. De reeks is goed bruikbaar in het catering- en saladesegment.

Alle saladebakken zijn onbreekbaar, bestand tegen oliën en vetten en stapelbaar. De deksels, verkrijgbaar met en zonder combibestek, zijn volgens de fabrikant volledig lekvrij. Er zijn zes uitvoeringen met een inhoud van 325 tot 1300 ml, waarvan er één een tweevaks verdeling heeft.

Voor informatie: Veriplast International, Apeldoorn. Tel. (055) 577 79 60.

Reageer op dit artikel