nieuws

Tickets voor de garderobe

Horeca

Vijf jaar geleden werden de ticketsystemen Q-Robe en Q-Entry in Nederland geïntroduceerd. De ticketprinters zijn bedoeld voor het printen van kaartjes met datum en tijd om jassen op te hangen in garderobes van o.a. discotheken. Het systeem is ook te gebruiken voor entreekaarten, voorverkoopkaarten, buskaarten en dergelijke. Sinds kort is een nieuw model leverbaar, dat […]

Vijf jaar geleden werden de ticketsystemen Q-Robe en Q-Entry in Nederland geïntroduceerd. De ticketprinters zijn bedoeld voor het printen van kaartjes met datum en tijd om jassen op te hangen in garderobes van o.a. discotheken. Het systeem is ook te gebruiken voor entreekaarten, voorverkoopkaarten, buskaarten en dergelijke.

Sinds kort is een nieuw model leverbaar, dat er van buiten nauwelijks anders uitziet. Volgens Elwin Giel van DiscoNet Nederland is de printer technisch beter geworden. Zo is er een compleet nieuw sleutelsysteem, waardoor geen losse sleutels of kabels meer nodig zijn voor de bediening. Bovendien zit er een verbeterde printkop in plus een geheugenkaart. Ook is het zelf maken van tickets met logo’s nu mogelijk via een apart leverbaar Windows-softwarepakket. Nieuw is eveneens dat de instructie in het Nederlands is. Prijs van de nieuwe ticketprinter: €2195,- excl. BTW.

Voor informatie: Disconet Nederland, Den Haag. Tel. (070) 346 75 96. www.garderobe.nl of www.ticketprinter.nl.

Reageer op dit artikel