nieuws

Trendy gedistilleerd

Horeca

Pernod Ricard introduceert een nieuwe, trendy alcoholische drank voor jong-volwassenen: Fling by Legner. Fling slaat door zijn frisse cactus-lemonsmaak en een alcoholpercentage van 25 de brug tussen de zoete likeuren en de sterke ‘white spirits’. Volgens de leverancier valt Fling niet in een bestaande categorie dranken, maar hoort het qua uitstraling tot de trendy buitenlandse […]

Pernod Ricard introduceert een nieuwe, trendy alcoholische drank voor jong-volwassenen: Fling by Legner. Fling slaat door zijn frisse cactus-lemonsmaak en een alcoholpercentage van 25 de brug tussen de zoete likeuren en de sterke ‘white spirits’.

Volgens de leverancier valt Fling niet in een bestaande categorie dranken, maar hoort het qua uitstraling tot de trendy buitenlandse gedistilleerde producten.Fling is gemakkelijk puur te drinken met ijs, maar laat zich ook eenvoudig mixen met bijvoorbeeld cola, bitter lemon of een energiedrank. Vanaf eind april verkrijgbaar in horecazaken, clubs en slijterijen. De introductie wordt ondersteund door bioscoopreclame, de inzet van promotieteams, promotiemateriaal en een internetsite waar onder andere visitekaartjes verkrijgbaar zijn.

Voor informatie: Pernod Ricard Nederland, Tilburg. Tel. (013) 465 26 00. www.fling.nl.

Reageer op dit artikel