nieuws

Verse koffie

Horeca

Onder de naam RLX-serie presenteert Bravilor Bonamat een nieuwe lijn buffetmachines. Er is keuze uit drie filterkoffiesystemen: voor glazen kannen, airpot, of containers met twee liter inhoud. Afhankelijk van de hoeveelheid koffie die op een dag nodig is, is de apparatuur uitgerust met een of twee zetsystemen. Ook is er een keuze tussen een heetwater- […]

Onder de naam RLX-serie presenteert Bravilor Bonamat een nieuwe lijn buffetmachines. Er is keuze uit drie filterkoffiesystemen: voor glazen kannen, airpot, of containers met twee liter inhoud.

Afhankelijk van de hoeveelheid koffie die op een dag nodig is, is de apparatuur uitgerust met een of twee zetsystemen. Ook is er een keuze tussen een heetwater- en een heetwater/stoomaftap voor thee, soep of andere warme dranken en voor het opschuimen van melk. De machines zijn eenvoudig op de waterleiding aan te sluiten. Verder is de RLX-serie uitgevoerd in antraciet en voorzien van een digitale display. Met de tiptoetsbediening is het aantal gewenste kopjes gemakkelijk aan te geven.

Informatie: Bravilor Bonamat, Heerhugowaard, tel. (072) 57 51 751.

Reageer op dit artikel