nieuws

Yorin-programma The Bar presteert onder de maat

Horeca

Het Yorin-programma The Bar heeft tot nu toe de hooggespannen verwachtingen van de makers niet waar weten te maken. Als de kijkcijfers binnen drie weken niet verdubbelen, is de kans groot dat Yorin de show van het scherm haalt. Dat meldde een woordvoerder van de commerciële zender donderdag. The Bar moet elf weken lang worden uitgezonden. Het programma zit momenteel in de vierde week.

Het idee achter het programma is om twee cafés, gehuisvest in hetzelfde pand, met elkaar te laten concurreren. Per week wordt bekeken welke bar het populairst is bij het publiek. De verliezende kroeg moet vervolgens twee barkeepers ontslaan. De uitbaters werken niet alleen samen, ze wonen ook bij elkaar. Hun privé-leven wordt bovendien met de camera gevolgd.

Reageer op dit artikel