nieuws

Betalen met de gms

Horeca

Quality Equipment (leverancier van betaalsystemen) bracht onlangs een portable GSM-PIN-terminal op de markt. Hiermee is het mogelijk om te pinnen vanaf een mobiele telefoon. Doordat de terminal gebruikmaakt van het landelijke GSM-netwerk, is er overal en op elk moment bereik. De terminal is compact, licht en voorzien van een vaste telefoonaansluiting. De GSM is vooralsnog […]

Quality Equipment (leverancier van betaalsystemen) bracht onlangs een portable GSM-PIN-terminal op de markt. Hiermee is het mogelijk om te pinnen vanaf een mobiele telefoon.

Doordat de terminal gebruikmaakt van het landelijke GSM-netwerk, is er overal en op elk moment bereik. De terminal is compact, licht en voorzien van een vaste telefoonaansluiting. De GSM is vooralsnog geschikt voor pinbetalingen en creditcardacceptatie (Eurocard/Mastercard en Visa), maar zal in de toekomst ook de Chip accepteren. De GSM-variant is een aanvulling op de vorig jaar geïntroduceerde Smash PIN-terminal. Deze terminal bevat alle betaalmogelijkheden, zoals PIN, Chip en Creditcard.

Informatie: Quality Equipment Benelux, Ridderkerk, tel. (0180) 442442

Reageer op dit artikel