nieuws

Chips voor menu of snack

Horeca

Aan de range American Specialties van LambWeston is een nieuwe aardappelvariant toegevoegd: de crispy sliced chips. Dit zijn dun gesneden handgemaakte chips, leverbaar met of zonder aardappelschil. Omdat ze dun gebakken worden, blijven ze knapperig en proeft men meer aardappel, aldus de leverancier. Ze zijn zowel als toevoeging op de menu’s of als bijproduct te […]

Aan de range American Specialties van LambWeston is een nieuwe aardappelvariant toegevoegd: de crispy sliced chips. Dit zijn dun gesneden handgemaakte chips, leverbaar met of zonder aardappelschil.

Omdat ze dun gebakken worden, blijven ze knapperig en proeft men meer aardappel, aldus de leverancier. Ze zijn zowel als toevoeging op de menu’s of als bijproduct te serveren. En geserveerd met dipsauzen, vormen ze de basis voor een lekker tussendoortje.

Informatie: LambWeston/Meijer, Kruiningen, tel. (113) 394955 of www.lambweston.com

Reageer op dit artikel