nieuws

Dubbel leuk likijsje

Horeca

Chupster is het nieuwe kinderijsje van Ola. Dit kinderijsje bestaat uit twee componenten: vanille-ijs met aardbeiensaus en een lolly van Chupa Cups. Het is het eerste ijsje dat met een lolly omhoog geduwd wordt. Om van de Chupster een dubbel succes te maken, zijn er twee smaakvarianten van Chupa Cups, namelijk strawberry & cream en […]

Chupster is het nieuwe kinderijsje van Ola. Dit kinderijsje bestaat uit twee componenten: vanille-ijs met aardbeiensaus en een lolly van Chupa Cups. Het is het eerste ijsje dat met een lolly omhoog geduwd wordt.

Om van de Chupster een dubbel succes te maken, zijn er twee smaakvarianten van Chupa Cups, namelijk strawberry & cream en peach & cream. Een speciale actie brengt dit ijsje extra onder de aandacht.

Informatie: IgloMora Klantenservice, Den Bosch, tel. (073) 6835151

Reageer op dit artikel