nieuws

Ergonomisch kreeftenmes

Horeca

Eind mei introduceerde ISPC het kreeftenmes exclusief voor de Nederlandse en Belgische horeca. Dit mes steekt gemakkelijk door het pantser van de kreeft heen tot op de snijplank. Daarnaast heeft het mes een grote ronding zodat er geen extra kracht nodig is om het dier doormidden te snijden. Het mes is zo ontworpen dat poten […]

Eind mei introduceerde ISPC het kreeftenmes exclusief voor de Nederlandse en Belgische horeca. Dit mes steekt gemakkelijk door het pantser van de kreeft heen tot op de snijplank.

Daarnaast heeft het mes een grote ronding zodat er geen extra kracht nodig is om het dier doormidden te snijden. Het mes is zo ontworpen dat poten en scharen gemakkelijk doormidden zijn te kappen. Naast het kraken van kreeften is dit mes ook te gebruiken voor het portioneren van lamskoteletten en ribeye. Het kreeftenmes is vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij molybdeen vanadiumstaal met een optimale hardheid.

Informatie: ISPC, Breda, tel. (076) 5726726

Reageer op dit artikel