nieuws

Franse broodlekkernijen

Horeca

Een nieuw sandwichbroodje van Délifrance is baguette viennoise. Een kant-en-klaar zacht broodje, dat dankzij de boter en suiker die erin zitten, een beetje zoetig smaakt. Het deeg is vergelijkbaar met dat van een brioche. De vijf insnijdingen geven dit broodje een origineel uiterlijk. Voor gebruik hoeft het broodje alleen te ontdooien gedurende 15-20 minuten. Parisiens […]

Een nieuw sandwichbroodje van Délifrance is baguette viennoise. Een kant-en-klaar zacht broodje, dat dankzij de boter en suiker die erin zitten, een beetje zoetig smaakt.

Het deeg is vergelijkbaar met dat van een brioche. De vijf insnijdingen geven dit broodje een origineel uiterlijk. Voor gebruik hoeft het broodje alleen te ontdooien gedurende 15-20 minuten. Parisiens Ile de France is een stokbroodspecialiteit van de regio rond Parijs. Dit zijn grote stokbroden, die bij alle maaltijden zijn te serveren, belegd of onbelegd. De parisiens zijn in zo’n 10 tot 14 minuten af te bakken.

Informatie: Délifrance Nederland, Ridderkerk, tel. (0180)485111

Reageer op dit artikel