nieuws

Handige hulp voor kleine hoekjes

Horeca

Remasystems in Leiden bracht onlangs een extra hand-tool op de markt. De hand-tool is ontworpen voor de schrob/zuigautomaat van Racoon, maar is ook toepasbaar op andere lijnen schrob/zuigmachines. Deze hand-tool bestaat uit een steel met zuigmond en een speciale zuigslang. In rust is deze slang slechts 90 centimeter lang en met een lichte trek is […]

Remasystems in Leiden bracht onlangs een extra hand-tool op de markt. De hand-tool is ontworpen voor de schrob/zuigautomaat van Racoon, maar is ook toepasbaar op andere lijnen schrob/zuigmachines.

Deze hand-tool bestaat uit een steel met zuigmond en een speciale zuigslang. In rust is deze slang slechts 90 centimeter lang en met een lichte trek is de slang tot acht meter lengte uit te trekken. Met de hand-tool is het schoonmaken van hoekjes, waar een schrob/zuigcombinatie niet kan komen, een klein kunstje om toch grondig te reinigen.

Informatie: Remasystems Holland, Leiden, tel. (071) 5233744

Reageer op dit artikel