nieuws

Kaartverkoop Oerol weer op orde

Horeca

De kaartverkoop op het Oerol-festival op Terschelling is weer op orde. Vanaf zondag verliep die zoals gewenst. De eerste twee dagen van het festival was de verkoop nog chaotisch wegens de enorme toeloop en problemen met het computersysteem.

Mensen die zich vrijdag meldden bij de kassa’s konden diezelfde dag niet altijd geholpen worden. Zaterdag werden eerst de wachtenden van de vorige dag geholpen, waardoor de wachttijden weer opliepen. De festivalorganisatie erkent dat er in het eerste weekeinde een te grote druk lag bij de kaartverkoop. ‘Vanaf zondag verliep alles wel goed’, aldus een woordvoerder.

Het eerste weekeind trok Oerol een recordaantal bezoekers. Ongeveer 25.000 festivalgangers kwamen naar Terschelling. Het Oerol festival duurt tot en met zondag 23 juni en wordt afgesloten met een muziekprogramma op het Groene Strand bij West-Terschelling met als hoogtepunt de band Los de Abajo uit Mexico.

Reageer op dit artikel