nieuws

Krokante snack uit de magnetron

Horeca

Na het succes van de magnetron loempia en frikandel, introduceert Beckers nu ook een magnetron saucijzenbroodje. Dit diepvries saucijzenbroodje komt na enkele minuten lekker knapperig uit de magnetron. De snack is gemaakt van een krokant bladerdeeg omhulsel, bereid met echte roomboter en gevuld met een pittig en rul gehakt. Volgens Beckers is dit saucijzenbroodje qua […]

Na het succes van de magnetron loempia en frikandel, introduceert Beckers nu ook een magnetron saucijzenbroodje. Dit diepvries saucijzenbroodje komt na enkele minuten lekker knapperig uit de magnetron.

De snack is gemaakt van een krokant bladerdeeg omhulsel, bereid met echte roomboter en gevuld met een pittig en rul gehakt. Volgens Beckers is dit saucijzenbroodje qua gewicht (85 gram) en kwaliteit vergelijkbaar met het saucijzenbroodje van de warme bakker.

Informatie: Beckers, Tilburg, tel. (013) 5835210

Reageer op dit artikel