nieuws

Losse thee in kartonnen theebus

Horeca

Simon Lévelt heeft sinds kort losse thee in kartonnen theebussen van 500 gram inhoud. De horecaondernemer hoeft nu minder thee op voorraad te houden en kan meerdere smaken op de theekaart zetten. De theebussen zijn handig in het gebruik door de ruime, hersluitbare opening. Er is keuze uit tien smaken, waarvan vijf biologische met EKO-keurmerk. […]

Simon Lévelt heeft sinds kort losse thee in kartonnen theebussen van 500 gram inhoud. De horecaondernemer hoeft nu minder thee op voorraad te houden en kan meerdere smaken op de theekaart zetten.

De theebussen zijn handig in het gebruik door de ruime, hersluitbare opening. Er is keuze uit tien smaken, waarvan vijf biologische met EKO-keurmerk. Echte theeliefhebbers zullen een kopje van deze losse thee zeker waarderen.

Informatie: Simon Lévelt, Haarlem, tel. (023) 5122522

Reageer op dit artikel