nieuws

Plantaardige olie in can-in-box verpakking

Horeca

Met de introductie van Risso Chef in can-in-box verpakking (15 liter) speelt Vandemoortele in op de vraag naar een milieu- en gebruiksvriendelijke verpakking. Risso Chef is een 100% plantaardig oliemengsel en bestaat uit arachide-, soja-, zonnebloem- en palmolie. ‘Samen vormen ze de optimale olie voor warme bereidingen, die zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen. […]

Met de introductie van Risso Chef in can-in-box verpakking (15 liter) speelt Vandemoortele in op de vraag naar een milieu- en gebruiksvriendelijke verpakking.

Risso Chef is een 100% plantaardig oliemengsel en bestaat uit arachide-, soja-, zonnebloem- en palmolie. ‘Samen vormen ze de optimale olie voor warme bereidingen, die zeer goed bestand is tegen hoge temperaturen. Een gebakken product neemt weinig olie op en is minder vet’, aldus de fabrikant. De smaak van de olie is neutraal. Verder is de kartonnen doos prima te stapelen.

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165)523232

Reageer op dit artikel