nieuws

Salad shaker voor horeca

Horeca

Gelpa Verpakkingen introduceert nu ook voor de horeca de bekende McDonald’s salad shaker. Geschikt voor groene salades, fruitsalades, pastasalades, gemengde salades en verse jus d’orange. De shaker bestaat uit een transparante beker die is af te sluiten met een platte deksel, waarop vervolgens een bolle deksel past. De ruimte tussen de twee deksels is te […]

Gelpa Verpakkingen introduceert nu ook voor de horeca de bekende McDonald’s salad shaker. Geschikt voor groene salades, fruitsalades, pastasalades, gemengde salades en verse jus d’orange.

De shaker bestaat uit een transparante beker die is af te sluiten met een platte deksel, waarop vervolgens een bolle deksel past. De ruimte tussen de twee deksels is te gebruiken voor een topping of dressing. De beker is verkrijgbaar in 250, 400 en 550 milliliter. De salad shaker is te koop als losse beker met deksel of als totaalpakket van het Unilever-Bestfoods-Gelpa salad bar-concept. Verkrijgbaar bij de verpakkingsgroothandels van Aanpack Verpakkingsgroep.

Informatie: Gelpa Verpakkingen, Arnhem, tel. (026) 3843838

Reageer op dit artikel