nieuws

Schappen van hygiënische kunststof

Horeca

De inlegmatten van het stellingsysteem MetroMax van InterMetro zijn vanaf heden alleen nog verkrijgbaar in kunststof met microban. ‘Microban remt de bacteriegroei en is HACCP-veilig, is roestvrij en goed te reinigen in de vaatwasmachine’, aldus de leverancier. De nieuwe inlegmatten zijn in een lichtblauwe kleur uitgevoerd en zijn in een open en dichte versie verkrijgbaar. […]

De inlegmatten van het stellingsysteem MetroMax van InterMetro zijn vanaf heden alleen nog verkrijgbaar in kunststof met microban.

‘Microban remt de bacteriegroei en is HACCP-veilig, is roestvrij en goed te reinigen in de vaatwasmachine’, aldus de leverancier. De nieuwe inlegmatten zijn in een lichtblauwe kleur uitgevoerd en zijn in een open en dichte versie verkrijgbaar. Het MetroMax-systeem bestaat uit een groot aantal modules, die zonder gereedschap en zonder schroeven te monteren zijn tot stellingen en transportwagens. De schappen, staanders en accessoires zijn vervaardigd van een hoogwaardig glasvezelversterkt kunststof.

Informatie: InterMetro Nederland, Nijkerk, tel. (033) 2460742

Reageer op dit artikel