nieuws

Schotse koekjes

Horeca

Boas in Zoetermeer lanceerde onlangs Walkers Shortbread voor de horecamarkt. Het is een Schotse specialiteit, gemaakt volgens traditioneel recept. ‘Met een uitgebreide range producten in zowel type koekje als verpakkingsvorm, wordt ingespeeld op het gebruik van deze Schotse lekkernij op verschillende momenten van de dag. Dit alles zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen’, aldus […]

Boas in Zoetermeer lanceerde onlangs Walkers Shortbread voor de horecamarkt. Het is een Schotse specialiteit, gemaakt volgens traditioneel recept.

‘Met een uitgebreide range producten in zowel type koekje als verpakkingsvorm, wordt ingespeeld op het gebruik van deze Schotse lekkernij op verschillende momenten van de dag. Dit alles zonder toevoeging van geur-, kleur- en smaakstoffen’, aldus de leverancier. Boas heeft overigens de exclusieve vertegenwoordiging van het merk Walkers op de Nederlandse markt.

Informatie: Boas, Zoetermeer, tel. (079) 3442600

Reageer op dit artikel