nieuws

Servies in creatieve vormgeving

Horeca

Steelite International presenteert de nieuwe serviescollectie Sheer.Deze toevoeging aan het assortiment van Steelite biedt veel mogelijkheden voor een nieuwe manier van presenteren van gerechten ‘Sheer breekt met de traditionele vormen van servies en geeft daarbij ruimte aan de creativiteit van de chefs om de gerechten op een originele manier te presenteren’, aldus de leverancier. Sheer […]

Steelite International presenteert de nieuwe serviescollectie Sheer.Deze toevoeging aan het assortiment van Steelite biedt veel mogelijkheden voor een nieuwe manier van presenteren van gerechten

‘Sheer breekt met de traditionele vormen van servies en geeft daarbij ruimte aan de creativiteit van de chefs om de gerechten op een originele manier te presenteren’, aldus de leverancier. Sheer is gemaakt van Albalite-hotelporselein, dat zeer breuk- en vaatwasbestendig is. Verkrijgbaar in wit, aqua, pistache, lila en in het oosterse Zen-decor.

Informatie: Steelite International Benelux te Amsterdam, tel.: (020) 6175915 of www.steelite.com

Reageer op dit artikel