nieuws

Voedsel veilig transporteren

Horeca

Roma Nederland en Veba MediTemp ontwikkelden samen koelcontainers, die zijn uitgerust met geavanceerde dataregistratie. ‘De producten blijven in deze koelcontainers langer gekoeld dan de bestaande geïsoleerde rolcontainers, ook als ze tussentijds vaak open gaan’, aldus Roma. Voor catering op locatie wordt de container gekoeld beladen. De koeling werkt tijdens het transport normaal door. Op locatie […]

Roma Nederland en Veba MediTemp ontwikkelden samen koelcontainers, die zijn uitgerust met geavanceerde dataregistratie. ‘De producten blijven in deze koelcontainers langer gekoeld dan de bestaande geïsoleerde rolcontainers, ook als ze tussentijds vaak open gaan’, aldus Roma.

Voor catering op locatie wordt de container gekoeld beladen. De koeling werkt tijdens het transport normaal door. Op locatie werkt de koelunit op netspanning verder, waar de container ook als koeling dient. De koelcontainers zijn in verschillende varianten te leveren en zijn op diverse spanningen aan te sluiten.

Informatie: Roma, Raamsdonksveer, tel. (0162) 512012 of Veba MediTemp, Uden, tel. (0413) 269300

Reageer op dit artikel