nieuws

Aantrekkelijke insectenvanger

Horeca

De V-tac insectenvanger van Bunzl trekt vliegen aan door het verspreiden van een (voor de mens reukloze) geur. In combinatie met het UV-licht van de lamp vormt dit een optimale sterkte en aantrekkingskracht. In de lamphouder zit een vervangbare lijmkaart verborgen, waar de insecten tegenaan vliegen. Hierdoor verdwijnen de insecten direct uit het zicht. En […]

De V-tac insectenvanger van Bunzl trekt vliegen aan door het verspreiden van een (voor de mens reukloze) geur. In combinatie met het UV-licht van de lamp vormt dit een optimale sterkte en aantrekkingskracht.

In de lamphouder zit een vervangbare lijmkaart verborgen, waar de insecten tegenaan vliegen. Hierdoor verdwijnen de insecten direct uit het zicht. En omdat de lamp een stijlvol ontwerp heeft, misstaat deze vliegenvanger niet in restaurant of keuken. De V-tac is in een staand en in een wandmodel verkrijgbaar. Beide lampen zijn effectief in ruimtes tot 90 vierkante meter.

Informatie: Benzl Outsourcing Services, Amsterdam, tel. (020) 409 72 22.

Reageer op dit artikel