nieuws

Ballantine’s in nieuwe, herkenbare verpakking

Horeca

Aan de geschenkverpakking en de fles is duidelijk te zien wat er is veranderd aan Ballantine’s, het Schotse whiskymerk van Allied Domecq Spirits & Wine. Het feit dat de whisky twaalf jaar oud is, staat nu als eyecatcher centraal op de kenmerkende achthoekige fles. De naam Gold Seal is bescheiden weergegeven in het halslabeltje. Het […]

Aan de geschenkverpakking en de fles is duidelijk te zien wat er is veranderd aan Ballantine’s, het Schotse whiskymerk van Allied Domecq Spirits & Wine.

Het feit dat de whisky twaalf jaar oud is, staat nu als eyecatcher centraal op de kenmerkende achthoekige fles. De naam Gold Seal is bescheiden weergegeven in het halslabeltje. Het wapen is in fullcolour afgebeeld. De merkkleuren goud en blauw zijn gebleven. En de whisky smaakt als vanouds: complex, bloemrijk, naar honing, vanille en rijp eiken.

Informatie: Allied Domecq Spirits & Wine, Etten-Leur, tel. (076) 502 51 11.

Reageer op dit artikel