nieuws

Design heteluchtoven voor elke werkplek

Horeca

Fornu introduceert met de Varion een lijn compacte heteluchtovens die op iedere plek inzetbaar zijn. ‘De oven is energie-effectief, geschikt om meerdere producten tegelijkertijd te bereiden zonder smaakoverdracht en uitgerust met digitaal gestuurd bedieningsgemak’, aldus de leverancier. Daardoor is de oven zeer geschikt voor cafetaria’s en fastfoodrestaurants. Naast de standaard kwaliteiten als reiningingsgemak, snelle opwarmtijden […]

Fornu introduceert met de Varion een lijn compacte heteluchtovens die op iedere plek inzetbaar zijn.

‘De oven is energie-effectief, geschikt om meerdere producten tegelijkertijd te bereiden zonder smaakoverdracht en uitgerust met digitaal gestuurd bedieningsgemak’, aldus de leverancier. Daardoor is de oven zeer geschikt voor cafetaria’s en fastfoodrestaurants. Naast de standaard kwaliteiten als reiningingsgemak, snelle opwarmtijden en uitgekiende bedienings- en aansturingsopties heeft de oven een geforceerde koeling, waardoor de oven onder alle condities, op tafel, aan de wand en zelfs in een nis, probleemloos presteert.

Informatie: Fornu, Doetinchem, tel. (0314) 373660

Reageer op dit artikel