nieuws

Design heteluchtoven voor elke werkplek

Horeca

Fornu introduceert met de Varion een lijn compacte heteluchtovens die op iedere plek inzetbaar zijn. ‘De oven is energie-efficiënt, geschikt om meerdere producten tegelijkertijd te bereiden zonder smaakoverdracht, en uitgerust met digitaal gestuurd bedieningsgemak’, aldus de leverancier. Daardoor is de oven zeer geschikt voor restaurantkeukens en fastfoodrestaurants. Naast de standaardkwaliteiten als reiningingsgemak, snelle opwarmtijden en […]

Fornu introduceert met de Varion een lijn compacte heteluchtovens die op iedere plek inzetbaar zijn.

‘De oven is energie-efficiënt, geschikt om meerdere producten tegelijkertijd te bereiden zonder smaakoverdracht, en uitgerust met digitaal gestuurd bedieningsgemak’, aldus de leverancier. Daardoor is de oven zeer geschikt voor restaurantkeukens en fastfoodrestaurants. Naast de standaardkwaliteiten als reiningingsgemak, snelle opwarmtijden en uitgekiende bedienings- en aansturingsopties, heeft de oven een geforceerde koeling. Daardoor presteert hij probleemloos onder alle condities: op tafel, aan de wand en zelfs in een nis.

Informatie: Fornu, Doetinchem, tel. (0314) 37 36 60.

Reageer op dit artikel