nieuws

Epilepsie Instellingen in zee met cateraar Medirest

Horeca

De Stichting Epilepsie Instellingen Nederland (SEIN) heeft een vijfjarig contract afgesloten met Meridest voor wat betreft de voedselvoorziening. Bij de stichting zijn drie eigen locaties en tien poliklinieken aangesloten.

De locatie Cruquiushoeve in Hoofddorp heeft na een verbouwing van enkele maanden een nieuwe portioneerkeuken in gebruik genomen, die volledig wordt geëxploiteerd door Meridest. Reden van uitbesteding is voor SEIN, naast de verwachte verlaging van het aantal te verstrekken maaltijden, de grote flexibilisering van de vaste kosten. Daarnaast zag de stichting in de warenwettelijke eisen reden om met Meridest verder te gaan.

De traditionele bereiding van maaltijden werd overboord gezet en maaltijden worden voortaan in bulk aangeleverd vanuit een centrale keuken van Meridest, waarna ze in een geconditioneerde ruimte worden geportioneerd. Het contract tussen SEIN en Meridest heeft een waarde van € 7.500.000 en werd ondertekend door J. Muller van SEIN en F. Rienstra van Compass Group Nederland.

Reageer op dit artikel