nieuws

Hippe gebakjes met een tic

Horeca

Freezers heten de hippe dessertgebakjes onder het Carnaby Exclusive Label van Maître Paul. Dessertgebakjes in rum-orange smaak en vodka-lime. De freezers moeten associaties oproepen met de populaire frisdranken met een vleugje alcohol. De eenpersoonsgebakjes hebben namelijk dezelfde hippe kleuren, frisse smaken en ook een tic. De diepgevroren gebakjes zijn na zo’n 30 minuten ontdooid en […]

Freezers heten de hippe dessertgebakjes onder het Carnaby Exclusive Label van Maître Paul. Dessertgebakjes in rum-orange smaak en vodka-lime.

De freezers moeten associaties oproepen met de populaire frisdranken met een vleugje alcohol. De eenpersoonsgebakjes hebben namelijk dezelfde hippe kleuren, frisse smaken en ook een tic. De diepgevroren gebakjes zijn na zo’n 30 minuten ontdooid en smaken het lekkerst als ze nog ijskoud zijn.

Informatie: Maître Paul, Tilburg, tel. (013) 595 10 99.

Reageer op dit artikel