nieuws

Kip’spareribs’ voor de barbecue

Horeca

Chick’n ribs ‘barbecue style’ van Friki is ook een nieuw product voor het zomerseizoen van Plusfood. Deze chick’n ribs zijn gegaarde kipdijtjes in een barbecue marinade. Het is een trendy variant van de bekende spareribs, en passen ook goed op de menukaart. Omdat de chick’n’ ribs al zijn gegaard, zijn ze veilig en snel te […]

Chick’n ribs ‘barbecue style’ van Friki is ook een nieuw product voor het zomerseizoen van Plusfood. Deze chick’n ribs zijn gegaarde kipdijtjes in een barbecue marinade.

Het is een trendy variant van de bekende spareribs, en passen ook goed op de menukaart. Omdat de chick’n’ ribs al zijn gegaard, zijn ze veilig en snel te bereiden op de barbecue, in de koekenpan of in de oven. De chick’n’ribs zijn los ingevroren en wegen ongeveer 65 gram per stuk. Verpakt in een doos met 2 x 2,5 kilo inhoud.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 566700

Reageer op dit artikel