nieuws

Kipspies in Cajun Marinade

Horeca

Plusfood introduceerde voor het zomerseizoen brochette ‘cajun style’ van Friki. Met dit nieuwe product speelt de producent in op de vraag naar zomerse gegaarde producten, die zowel op de barbecue als bij een menu smaken. De brochette is een gegaarde kipfiletspies in een cajun marinade, waardoor de spies veilig en snel te bereiden is op […]

Plusfood introduceerde voor het zomerseizoen brochette ‘cajun style’ van Friki. Met dit nieuwe product speelt de producent in op de vraag naar zomerse gegaarde producten, die zowel op de barbecue als bij een menu smaken.

De brochette is een gegaarde kipfiletspies in een cajun marinade, waardoor de spies veilig en snel te bereiden is op de barbecue, de grill of in de oven. En omdat de brochette 140 gram weegt, is deze kipspies ook ideaal bij een compleet menu. De brochettes zijn los ingevroren en verpakt in een doos met een inhoud van 2 x 2,8 kilo.

Informatie: Plusfood, Oosterwolde, tel. (0516) 56 67 00.

Reageer op dit artikel