nieuws

Lollylepel softijsje met Cony Rahra

Horeca

Friesland Madibic komt deze zomer ook met een nieuw Friso lollylepel kinderijsje. Een opvallend gevormde lolly met sinaasappelsmaak en de Friso held Cony Rahra als stokje, waarmee de kinderen zelf extra smaak toevoegen aan hun softijsje. Net als het Debic lollylepelijsje, heeft het Friso kinderijsje ook een radartorentje met softijs, een druppelvangertje er omheen en […]

Friesland Madibic komt deze zomer ook met een nieuw Friso lollylepel kinderijsje. Een opvallend gevormde lolly met sinaasappelsmaak en de Friso held Cony Rahra als stokje, waarmee de kinderen zelf extra smaak toevoegen aan hun softijsje.

Net als het Debic lollylepelijsje, heeft het Friso kinderijsje ook een radartorentje met softijs, een druppelvangertje er omheen en een lollylepeltje om het ijsje mee te eten. In het Friso lollylepel pakket zit gratis promotiemateriaal, zoals stickers, een display, tafelkaartjes en druppelvangers. Om plakkerige handjes te voorkomen!

Informatie: Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040) 2990111

Reageer op dit artikel