Menukaart in handige tafelstandaard

Met de tafelstandaards en menumappen van Lijnmar presenteert de horecaondernemer zijn menukaart op een professionele wijze aan bezoekers van het café of restaurant. De tafelstandaards zijn gemaakt van weersbestendig materiaal, waardoor ze ook op het terras zijn te gebruiken. De print in de tafelstandaard en menumap is snel te verwisselen, zodat wijzigingen en aanpassingen in

Met de tafelstandaards en menumappen van Lijnmar presenteert de horecaondernemer zijn menukaart op een professionele wijze aan bezoekers van het café of restaurant.

De tafelstandaards zijn gemaakt van weersbestendig materiaal, waardoor ze ook op het terras zijn te gebruiken. De print in de tafelstandaard en menumap is snel te verwisselen, zodat wijzigingen en aanpassingen in de menukaart geen enkel probleem opleveren. De tafelstandaards zijn aan drie kanten te lezen en verkrijgbaar in veertien kleuren, in diverse maten van A6 tot A4. De menumappen zijn leverbaar in dezelfde kleuren.

Informatie: Handelsonderneming Lijnmar, IJsselstein, tel. (030) 687 13 37 of www.lijnmar.com.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.