nieuws

Menukaart in handige tafelstandaard

Horeca

Met de tafelstandaards en menumappen van Lijnmar presenteert de horecaondernemer zijn menukaart op een professionele wijze aan bezoekers van het café of restaurant. De tafelstandaards zijn gemaakt van weersbestendig materiaal, waardoor ze ook op het terras zijn te gebruiken. De print in de tafelstandaard en menumap is snel te verwisselen, zodat wijzigingen en aanpassingen in […]

Met de tafelstandaards en menumappen van Lijnmar presenteert de horecaondernemer zijn menukaart op een professionele wijze aan bezoekers van het café of restaurant.

De tafelstandaards zijn gemaakt van weersbestendig materiaal, waardoor ze ook op het terras zijn te gebruiken. De print in de tafelstandaard en menumap is snel te verwisselen, zodat wijzigingen en aanpassingen in de menukaart geen enkel probleem opleveren. De tafelstandaards zijn aan drie kanten te lezen en verkrijgbaar in veertien kleuren, in diverse maten van A6 tot A4. De menumappen zijn leverbaar in dezelfde kleuren.

Informatie: Handelsonderneming Lijnmar, IJsselstein, tel. (030) 687 13 37 of www.lijnmar.com.

Reageer op dit artikel