nieuws

Opschepperig ijsje

Horeca

Debic lollylepel is een nieuw zomerijsje van Madibic Food Service. Dit ijsje bestaat uit een radartorentje met softijs, een druppelvangertje er omheen en een lollylepeltje om het ijsje mee te eten. Elke hap met de lollylepel geeft het ijsje een lekker vleugje aardbei mee. Om dit lollylepelijsje extra onder de aandacht te brengen, zitten er […]

Debic lollylepel is een nieuw zomerijsje van Madibic Food Service. Dit ijsje bestaat uit een radartorentje met softijs, een druppelvangertje er omheen en een lollylepeltje om het ijsje mee te eten.

Elke hap met de lollylepel geeft het ijsje een lekker vleugje aardbei mee. Om dit lollylepelijsje extra onder de aandacht te brengen, zitten er in het Debic lollylepel pakket opvallende stickers, een display, tafelkaartjes en druppelvangers. Het Debic lollylepel pakket is verkrijgbaar via de ijsgrossier.

Informatie: Madibic Food Service, Nuenen, tel. (040) 2990111

Reageer op dit artikel