nieuws

Restaurant op camping in Hoogerheide uitgebrand

Horeca

Op camping Familyland in Hoogerheide bij Bergen op Zoom heeft zaterdagmiddag 27 juli een brand gewoed, waarbij het restaurant in vlammen opging. Er vielen geen gewonden.

De brand brak rond half twee uit, en was rond 16.45 bedwongen. Het vuur ontstond in het restaurant en werd met groot materieel bestreden. In het restaurant waren twintig mensen aanwezig. Zij konden zich uit de voeten maken. Zestig brandweerlieden van meerdere korpsen slaagden erin de nabijgelegen bowlingbaan, het zwembad en de receptie te redden.

Volgens de politie viel de verlichting in het restaurant uit en kwam er rook uit de stoppenkast. Daarom sluit zij kortsluiting als oorzaak van de brand niet uit. Volgens L. Bruggeman, mede-eigenaar van de camping, bedraagt de schade zo’n 2 miljoen euro.

Reageer op dit artikel