nieuws

Tafelmodel Blast Chiller

Horeca

Cooling Equipment brengt nu ook een tafelmodel Blast Chiller/Freezer van het merk Icematic op de markt. Dit tafelmodel biedt uitkomst voor cafetaria’s die nog twijfelen aan de voordelen van een Blast Chiller en opzien tegen de investering van een groter model óf een ruimteprobleem hebben. Dit tafelmodel past op elke werkbank want de afmetingen zijn […]

Cooling Equipment brengt nu ook een tafelmodel Blast Chiller/Freezer van het merk Icematic op de markt. Dit tafelmodel biedt uitkomst voor cafetaria’s die nog twijfelen aan de voordelen van een Blast Chiller en opzien tegen de investering van een groter model óf een ruimteprobleem hebben.

Dit tafelmodel past op elke werkbank want de afmetingen zijn 600 millimeter breed, 600 millimeter diep en 400 millimeter hoog. Dit apparaat kan zowel terugkoelen als terugvriezen. Verder zijn er elf programma’s voor te programmeren.

Informatie: Cooling Equipment Nederland, Soest, (035) 6218500

Reageer op dit artikel