nieuws

Tropische fruitshakes

Horeca

ABS heeft de receptuur, het logo en de lay-out van smoothies aangepast. Zo is er meer fruit aan de nieuwe Ya-Makin smoothies toegevoegd én twee nieuwe smaken; passion fruit en pina colada. Smoothies zijn puur op fruitbasis gemaakte shakes in een blender. Voor een shake is een schep fruitpuree, tien centiliter water of fruitsap, acht […]

ABS heeft de receptuur, het logo en de lay-out van smoothies aangepast. Zo is er meer fruit aan de nieuwe Ya-Makin smoothies toegevoegd én twee nieuwe smaken; passion fruit en pina colada.

Smoothies zijn puur op fruitbasis gemaakte shakes in een blender. Voor een shake is een schep fruitpuree, tien centiliter water of fruitsap, acht tot tien ijsblokjes of crushed ijs en een blender nodig. Bij grotere uitserveringen is een granita-slush machine nodig. In een emmer van 3,4 kilo zijn 90 uitserveringen van 25 centiliter te halen. ABS levert het totale concept, zoals blender, granita-slush machine, glaswerk en fruitpuree aan cafetaria’s en lunchrooms.

Informatie: ABS, Vlaardingen, tel. (010) 4357588

Reageer op dit artikel