nieuws

Verbandkoffer met blauwe pleisters

Horeca

Nieuw in het assortiment van Bunzl is de design verbandkoffer met ingebouwde pleisterdispenser. Een stijlvolle verbandkoffer die voldoet aan de Arbo-B-norm voor verbandkoffers. Op de deksel is een pleisterdispenser ingebouwd. De pleisters zijn zo uit de dispenser te trekken en direct gereed voor gebruik. HACCP is er een foodversie verkrijgbaar met blauwe pleisters met metaalfolie. […]

Nieuw in het assortiment van Bunzl is de design verbandkoffer met ingebouwde pleisterdispenser. Een stijlvolle verbandkoffer die voldoet aan de Arbo-B-norm voor verbandkoffers. Op de deksel is een pleisterdispenser ingebouwd. De pleisters zijn zo uit de dispenser te trekken en direct gereed voor gebruik.

HACCP is er een foodversie verkrijgbaar met blauwe pleisters met metaalfolie. Verder is de koffer voorzien van een handige beugel, waardoor hij aan de wand is te monteren of staand te plaatsen is.

Informatie: Bunzl Outsourcing Services, Amsterdam, tel. (020) 409 72 00.

Reageer op dit artikel