nieuws

Verleidelijke look voor Tia Maria

Horeca

Allied Domecq Spirits & Wine bracht onlangs een nieuwe verpakking op de markt voor Tia Maria. De verpakking is ontworpen om van de traditionele likeur een moderne, mixbare en aantrekkelijke drank te maken voor een breder publiek. . De fles heeft een eigentijdsere uitstraling gekregen. De vrouwelijke elegantie van de fles is gebleven, maar de […]

Allied Domecq Spirits & Wine bracht onlangs een nieuwe verpakking op de markt voor Tia Maria. De verpakking is ontworpen om van de traditionele likeur een moderne, mixbare en aantrekkelijke drank te maken voor een breder publiek.

. De fles heeft een eigentijdsere uitstraling gekregen. De vrouwelijke elegantie van de fles is gebleven, maar de brede rode en gouden strepen zijn vervangen door een subtieler, moderner ontwerp.

Informatie: Allied Domecq Spirits & Wine, Etten-Leur, tel. (076) 502 51 11.

Reageer op dit artikel